Team

/Team
Team 2017-01-25T20:42:19+00:00
Kim van Beek
Kim van BeekProjectleider
Kim volgt de Master Business Administration met als specialisatie Leadership & Management. Kim is de projectleider van Onder de Pannen!. Als projectleider zorgt zij dat projectdoelstellingen worden gehaald zodat Onder de Pannen! een succesvolle onderneming is en blijft.
Ilse Brouwer
Ilse BrouwerMarketing manager
Ilse studeert Economie en Bedrijfskunde en specialiseert zich in Financiering en Organisatie. Ilse is de Marketing Manager en Penningmeester van Onder de Pannen! Als marketing manager is zij vooral verantwoordelijk voor de naamsbekendheid van beide cursussen en de professionaliteit die hierbij hoort. Daarnaast is zij als Penningsmeester ook verantwoordelijk voor alle financi├źn.
Hannah Kleijwegt
Hannah KleijwegtLocatiemanager
Hannah studeert Algemene Sociale Wetenschappen. Hannah is de Locatiemanager van de PannenExpress! en is dus verantwoordelijk voor de kookcursussen van de PannenExpress!.
Nicky de Waard
Nicky de WaardLocatiemanager
Nicky studeert Future Planet Studies met een major politicologie. Nicky is Locatiemanager van Onder de Pannen! en is verantwoordelijk voor de cursussen in het KinderKookKaf├ę. Ook is zij als secretaris verantwoordelijk voor de notulen en de impactmetingen.